BBQ pakketten

Jarenlange passie voor het barbecueën heeft ons gemaakt tot een specialist op dit gebied. Wij bieden van authentieke barbecueproducten tot door ons zelf ontwikkelde luxe producten voor op de barbecue. En ook hier de mogelijkheid om uw vlees aan te vullen met sauzen, verse salades, stokbrood, Italiaans steenovenbrood, kruidenboter en tapenades.

Heeft u feestje voor familie of een groep vrienden en wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Laat ons uw bbq verzorgen. Makkelijk, betaalbaar, compleet en topkwaliteit! Er zijn diverse mogelijkheden voor elk budget.

Afhalen in de winkel

Slagerij van Vught biedt u een ruime keuze aan smakelijke en verse BBQ producten. U heeft de keuze uit 6 pakketten; Van alleen vlees tot vis en nog smakelijker; het culinaire pakket. U bepaalt zelf wat voor vlees u in uw pakket wilt.

Let u op bij deze optie: onze winkel is op zondag en maandag gesloten.

All-in service

Wij leveren u zorgvuldig samengestelde menu’s! Voor ieder wat wils. Naast de door ons samengestelde menu’s kunt u bij ons ook uw eigen menu samenstellen. Keuze uit meer dan 30 soorten vlees.

De all-in service is inclusief: Gebruik van een gasbarbecue, borden, bestek en verdere benodigdheden. De menu’s bestaan standaard uit 5 of 6 soorten vlees, huzarensalade, verse rauwkostsalades en een verse fruitsalade, 4 verschillende sauzen en een mix van stokbrood, Italiaans steenovenbrood, kruidenboter en tapenades. Dit alles wordt bij u aan huis geleverd en de volgende dag weer opgehaald.

Tips & Advies

  • Laat vlees en vis eerst op kamertemperatuur komen (18 graden).
  • Een halve citroen doet wonderen om je rooster tussen twee gerechten eventjes te ontsmetten. Zo voorkom je dat het vlees naar vis smaakt en omgekeerd.
  • Persenteer het vlees niet buiten op warme dagen. Door de warmte kan het vlees snel bederven. Bewaar het binnen op kamertemperatuur.
  • Keer vlees of vis niet te snel om, het kan aan het rooster plakken. Na een paar minuten laat het vanzelf los.
  • Plaats de barbecue op een goede, stevige en vlakke ondergrond. Dit voorkomt gevaren zoals het omvallen van de barbecue